Συχνές ερωτήσεις

Συχνές Ερωτήσεις

+ - Έχω κατάστημα ή με ενδιαφέρουν τα προιόντα σας για αγορά χονδρικής πώλησης (Β2Β), τι πρέπει να κάνω?

Αν έχετε κατάστημα ή ενδιαφέρεστε για χονδρική πώληση, στείλτε μας τα στοιχεία σας στο info@daskalalakisfamily.gr ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

+ - Έχω ξενοδοχείο ή εστιατόριο ή καφετέρια, παρέχετε συσκευασίες HO.RE.CA.?

Η εταιρεία μας παρέχει την δυνατότητα αγοράς συσκευασιών HO.RE.CA., στείλτε μας τα στοιχεία σας στο info@daskalalakisfamily.gr ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

+ - Θέλω να αγοράσω τα προϊόντα σας αλλά δεν βρίσκω σημείο που να με εξυπηρετεί, τι μπορώ να κάνω?

Αν δεν σας εξυπηρετεί κάποιο σημείο πώλησης μπορείτε να μας στείλετε email στο info@daskalalakisfamily.gr ή μήνυμα στα social (Instagram ή Facebook) ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 6934062071.

+ - Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιείτε στα προϊόντα σας είναι ελληνικές?

Η αγάπη της οικογένειας Δασκαλάκη για τις Ελληνικές πρώτες ύλες αντικατοπτρίζεται στο μεγαλύτερο μέρος των προϊόντων της. Οι περισσότερες πρώτες ύλες είναι Ελληνικές, ενώ όπου αυτό δεν καθίσταται εφικτό λόγω μη δυνατότητας παραγωγής από Έλληνες παραγωγούς, οι πρώτες ύλες συλλέγονται από τα ποιοτικότερα μέρη του κόσμου.

+ - Πώς δημιουργείτε τις συνταγές?

Όλες μας οι συνταγές βασίζονται στην φιλοσοφία σπιτικών συνταγών. Κύριος στόχος της εταιρείας μας είναι η δημιουργία προϊόντων τα οποία βασίζονται σε πρώτες ύλες που θα μπορούσαμε να προμηθευτούμε στο σπίτι μας.

+ - Τι μέλι χρησιμοποιείτε στα προϊόντα σας?

Το μέλι που χρησιμοποιούμε σε όλα τα προϊόντα μας είναι 100% Ελληνικό μέλι Καλαβρύτων, το οποίο συλλέγεται από Έλληνα παραγωγό με ιδιαίτερη αγάπη και σεβασμό για τις μέλισσες.

Top

Μεταδίδουμε την Φιλοσοφία της Υγιεινής Διατροφής
μέσα από γεύσεις που ξυπνούν αναμνήσεις!

Βαλτετσίου 10, Ηλιούπολη

info@daskalakisfamily.gr

Follow Us!